Tässä se siis alkaa. Olen menossa tarhaan ensimmäistä kertaa, odottelen meidän pihalla että mua lähdetään viemään. Se suuri päivä, siis jolloin mun tarhassa käynti alkoi oli 5.4.2004.
Tarhaan kun tultiin niin olinhan minä vähän ujo, oikeastaan vähän enemmänkin ujo. Mutta en siellä ollut kovinkaan kauan, siis muutama viikko niin jo aloin tottua siihen. Se johtui kyllä varmasti paljonkin siitä että siellä on tosi mukavat tarha tädit. Yksi jonka kanssa tulin ehkä vähän paremmin juttuun oli Jenni. Jenni jos oli siellä aamuisin kun sinne menin niin jäin kyllä paljon mielummin sinne. Meillä oli sellainen järjestely että mummi minut useinmiten vei sinne, koska iskän työt alkaa niin aikaisin. Sitten kun iskä tuli töistä niin hän tuli hakemaan minut kotiin.
Näin kun muistelee niin meillä oli tosi tosi kivaa useinmiten mummin kanssa aamuisin kun mentiin bussilla tarhaan. Opin aika pian pysäyttämään itse bussin, ja sitten sain oman näyttölipun jonka vaan näytin kuljettajalle ja eikun istumaan.1727219.jpg